سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ایران افتخار ماست

سخنگوی جنبش مقاومت نجباء عراق تاکید کرد نظامیان آمریکایی ناچار شده‌اند پایگاه‌هایشان را در مناطق دوردست و صحرایی دایر کنند تا از مواضع نیروهای مقاومت فاصله داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «نصر الشِمَّری» روز گذشته در تهران با محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفتگو کرد.

 

الشِمَّری در این دیدار با اشاره به توفیقات جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: ما خودمان را جزئی از محور مقاومت می‌دانیم و مثل همه مسلمانان به پیروزی‌های ایران افتخار می‌کنیم. مواضع رهبر معظم انقلاب چهره استکبار را برای همگان آشکار کرد و امروز ملت عراق مطابق آموزه‌های امام خمینی (قدس سره) آمریکا را به‌عنوان "شیطان بزرگ" می‌شناسد.

 

وی ادامه داد: آمریکا خیلی فشار آورد تا عراق با تحریم ایران همراه شود و متأسفانه برخی سیاستمداران هم برای تحقق این هدف تلاش کردند؛ اما مقامات عراقی پس از انتخابات تصریح کردند که کشور ما هیچ‌گاه جزئی از تحریم‌های ضدایرانی نخواهد بود. به‌دلیل اشتراک عقاید، جغرافیا و مرجعیت، جدایی انداختن بین ایران و عراق ممکن نیست.

 

سخنگوی نُجَباء افزود: فرستادگان آمریکا پس از مخالفت بغداد با تحریم علیه ایران، به مقامات ما گفتند که عراق با این موضع‌گیری جزئی از محور ایران شده است. شکل‌گیری مقاومت اسلامی در عراق و مقابله آن با اشغالگران و داعش، فرهنگ جدیدی در عراق به‌وجود آورده است.

 

الشِمَّری اضافه کرد: اکنون نیروهای آمریکایی ناچار شده‌اند که پایگاه‌هایشان را در مناطق دوردست و صحرایی دایر کنند تا از مواضع نیروهای مقاومت فاصله داشته باشند.

 

وی طرح جدید کنگره آمریکا برای تحریم هم‌پیمانان ایران را توطئه‌ای جدید با هدف تحقق قیمومت آمریکا بر عراق خواند و گفت: نمایندگان پارلمان عراق نیز متقابلا واشنگتن را به قطع رابطه و اخراج سفیر آمریکا تهدید کرده‌اند.

 

به‌گفته معاون دبیرکل نُجَباء، نمایندگان پارلمان عراق طرح تدوین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از این کشور را آماده کرده‌اند، اما ریاست پارلمان عراق این طرح را مسکوت گذاشته است و البته در صورت ادامه مطالبات مردمی، در مجلس پیش خواهد رفت.

 

الشِمَّری در بخش پایانی گفتگو با «محسن رضایی» خاطرنشان کرد: زمان وقوع سیل در ایران، مقاومت اسلامی نُجَباء کمپینی برای امدادرسانی تشکیل داد و ملت عراق کمک‌های زیادی را در اختیار این کمپین قرار داد. در مناطق سیل‌زده نیز استقبال خوبی از کاروان امدادی نُجَباء صورت گرفت و ما به این باور رسیدیم که ملتی واحد هستیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار